Muğla

Salça kaynatılan kazana düşen minik Merve'ye acı veda

15:44 28 Haziran 2023 2 Yorum Var
Salça kaynatılan kazana düşen minik Merve'ye acı veda

Muğla Fethiye'de salça kaynatılan kazana düşen, tedavi gördüğü hastanede 21 gün sonra hayatını kaybeden 2 yaşındaki Öykü Merve Açıl, toprağa verildi.

Olay, 6 Haziran günü saat 16.00 sıralarında, Fethiye ilçesi Çamköy Mahallesi'nde meydana geldi. Öykü Merve Açıl, oyun oynarken dengesini kaybedip kış için salça kaynatılan kazana düştü. Ailesi çocuğu kazandan çıkarıp 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Öykü Merve, buradan da ambulans uçakla İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Servisi'ne sevk edildi. Ancak Öykü Merve, dün doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.

Meltem ve Ramazan Açıl çiftinin 2 çocuğundan birisi olan Öykü Merve'nin cenazesi dün akşam saatlerinde Fethiye'nin Çamköy Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Öykü Merve'nin cenazesi, Değirmenbaşı Mezarlığı'nda öğle vakti beklenmeden kılınan namazın ardından, gözyaşları içinde toprağa verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafer gülten 9 ay önce Şikayet Et
    halk bilinsiz ve düşüncesiz,yönetime önerim şu---küçük kitapçıklar yapın,buna çocukların geçirebileceği kazaları tek tek yazın(salça kazanına düşen çocuk gibi)ve muhtarlar,cami imamları bu kitapları ailelere dağıtsın,mutlaka okumalarını ve uymalarını söylesin. bir nebze faydası olur sanırım.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 9 ay önce Şikayet Et
    bütün bunlar bilinçsizlikten,tv de haber yerine film ve dizi seyretmeden--düşünün şimdi bu yazdığınız haberi kazanda salça yapan biri okusa ve küçük kızı olsa salça kaynarken çocuğunu boş bırakırmıydı,okuduğu haber kafasına dank eder,çocuğum kazana düşebilir derdi.ve buna benzer haberler çok oldu.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.