Muğla

AVM'de tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla öldürdü

09:39 26 Mart 2024 5 Yorum Var
AVM'de tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla öldürdü

Muğla Milas'ta bulunan bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bir alışveriş merkezinde akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen M.K. ve Ümit Özlü isimli iki kişi arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktı. Tartışmanın ardından iddiaya göre M.K. elindeki beyzbol sopasıyla Ümit Özlü'yü darp etti. Saldırıya uğrayan 49 yaşındaki Ümit Özlü ağır yaralandı. Kavga ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgada ağır yaralanan Özlü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Özlü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi M.K polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.



Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • zafergülten 1 ay önce Şikayet Et
    3-4 ay önce İstanbul -İkitelli-Mall Of İstanbul a çıkan köprüden geçiyorum,köprü üstünde adamın biri beyzbol sopasına benziyen sopaları boyamış,süslemiş,üstünede -Kara Haydar-Parçala Behçet gibi yazılar yazmış,satıyordu.ayrıca sustalı bıçak satan biride vardı,ve köprüden polis ve zabıtanında geçtiği oluyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İsm 1 ay önce Şikayet Et
    Beyzbol takımı kulübü olmayan ülkede beyzbol sopası yok satıyor.
    Cevapla
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    Kısas ta hayat vardır..
    Cevapla
  • abdullah 23 1 ay önce Şikayet Et
    KISAS,KISAS,KISAS.kısası uygulamadığınız sürece bu katillerin günahlarından siz de nasipleniyorsunuz bilginiz olsun.dünya geçici cehennem ebedi haberiniz olsun. tercih sizin.
    Cevapla
  • BİLAL 1 ay önce Şikayet Et
    Cehennem müslümana geçici kafire ebedi, bunu unutma.
    İlk beğenen sen ol
  • Tuncay KAÇAN 1 ay önce Şikayet Et
    İDAM gelmeli nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.