Muş

Vali Yavuz, sporculrı kabul etti

11:22 13 Kasım 2015
Vali Yavuz, sporculrı kabul etti

 Vali Seddar Yavuz, Türkiye Atletizm Federasyonu'nca düzenlenen "Atatürk'ü Anma Kros Yarışması"nda dereceye giren atletleri makamında kabul etti.

Ziyarette Vali Yavuz, yarışmada Muş'u temsil ederek hem ferdi hem de takım halinde Türkiye birincisi olan atletleri tebrik etti.

Yavuz, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Atatürk'ün bizlere armağan ettiği ve en büyük mirasım dediği Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yaşatmak ve geliştirmek en büyük arzumuzdur. Gençler gelecekte bu emaneti sizler devralacaksınız. Onu yüceltecek olan nesil aklı başında ve sağlıklı bireyler olmalıdır. Önce kendinize sonra da ailenize ve devletinize faydalı nesiller olacaksınız. Bu vesileyle Muş'umuzu başarıyla temsil eden sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Gençlerimize imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceğiz."

Atletizm Milli Takım Antrenörü Aydın Koçlardan ise kızların takım olarak Türkiye birincisi olduğunu bildirdi.

Atlet Emine Akbingöl'ün ferdi Türkiye birinciliğini elde ettiğini ifade eden Koçlardan, "Yarışmada erkekler takım olarak Türkiye üçüncüsü oldu. Bize sunduğu desteklerinden ve gösterdiği ilgiden dolayı valimize teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.