Muş

Vali Yavuz, kursları denetledi

16:08 13 Aralık 2015
Vali Yavuz, kursları denetledi

 Muş Valisi Seddar Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bünyesinde devam eden kursları denetledi.

Gençlik merkezinde devam eden kurslarla ilgili İl Müdürü Ali Kartal'dan bilgi alan Vali Yavuz, valilik yaptığı Uşak ilinde dahi Muş'taki gibi bir bina bulunmadığını söyledi.

Devletin birçok yatırımı bölgeye kaydırdığına dikkati çeken Yavuz, "Burada daha fazla ihtiyaç var ve daha fazla bizim olmamız gerekiyor. Yani sizlere daha fazla imkan sunmamız gerekiyor. Üniversiteye baktığımız zaman bu kadar kısa sürede büyük bir üniversite kurmak kolay bir şey değil. Bizim amacımız daha fazla imkan sağlamaktır. Gençlerimizin bedenen kendilerini geliştirmeleri, kendilerine güven duymaları ve daha da önemlisi aydınlık bir geleceğe inanmaları en büyük dileğimizdir. İnsanın kendine güven duyması için bir niteliği, bir özelliği olmalıdır. Her zaman çocuklarımıza ve gençlerimize parlak bir gelecek vadediyoruz. Siz gençlerimiz, bu ülkenin cumhurbaşkanı, başbakanı, valisi siz olun, iş adamı siz olun. Ben sizin önünüzde esas duruşta beklemeye hazırım" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa ücretsiz olarak 30 dalda kurs açtığını hatırlatan Kartal ise, açılan kurslara 750 kişini katıldığını ve kursların periyodik olarak devam ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından kurslara katılan gençlerle birlikte hatıra fotoğraf çektiren Vali Yavuz, ardından buradan ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.