Muş

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

16:24 31 Ocak 2016
Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Muş Demirspor, sahasında konuk ettiği Batman Gercüş Bağlarspor'u 1-0 yendi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle az sayıda taraftarın izlediği maçta yedek kulübesinde bekleyen futbolcular, battaniye örterek soğuktan korunmaya çalışırken, sahada mücadele eden futbolcular ise zorlandı.

Her iki takımda kırmızı kart görün futbolcunun dışarı atılmasının ardından maçta zaman zaman gerginlik yaşandı. Maçı Muş Demirspor 1-0 kazandı.

Karşılaşma sonunda AA Muhabirine açıklama yapan Muş Demirspor Kulüp Başkanı Fatih Cengiz, haklarının 2. ligi olduğunu ve takımın hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Çıkacakları her maçtan puan almayı hedeflediklerini aktaran Cengiz, "Son oynadığımız 3 maçtan 9 puan aldık. Bizim hedefimiz tüm maçlarımızdan puan alarak iyi bir yere gelmek olacaktır. Bu takımın çok güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Çünkü Muş Demirspor'un yeri BAL ligi değil. Bu taraftarların desteği ile inşallah önce 3. lig daha sonra 2. lige yükseleceğiz" diye konuştu.

Maçı izlemeye gelen Belediye Başkanı Feyat Asya ise, maçın çok çekişmeli geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Süper Ligde bu kadar seyirci bulma imkanı olmaz. Bu anlamda biz de kulüp başkanımızla, valimizle, bütün kurumlarımız ve spor camiasıyla birlikte İnşallah Muş Demirspor'u hak ettiği getirmek için uğraş vereceğiz. Bu anlamda gençlerimizi motive edeceğiz. Gençlerimizle birlikte hep buradayız, burada birlikte olacağız. Bugün alınan 3 puanın sevincini birlikte yaşıyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.