Muş

Muş Valisi Yavuz, sporcuları kabul etti

11:00 10 Şubat 2016
Muş Valisi Yavuz, sporcuları kabul etti

Vali Seddar Yavuz, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki "A Grubu 2. Etap Kayak Yarışması"nda başarılı olan kayakçıları makamında kabul etti.

Kayakçıları tebrik eden Yavuz, sporcuların kayaklı koşu yarışmasında büyük başarı elde ettiğini bildirdi.

Büyük bayanlarda Güllü Akalın ve genç erkekler kategorisinde de Amed Oğlago'nun altın madalya kazandığını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Bu başarılar bizi ziyadesiyle memnun etti. Altın madalya kazanan bu sporcularımız 12-20 Şubat tarihlerinde Norveç'in Lillehammer kentinde düzenlenecek olan 2016 Kış Gençlik Olimpiyatları'nda da ülkemizi kayaklı koşu branşında temsil edecekler. Bu ilimiz adına büyük bir gurur kaynağı. Kars'ta ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızın, Norveç'te de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine inancım tamdır. Bu başarının ilimizdeki diğer gençlerimize de örnek olması temenni ediyorum. Sporculara imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceğiz. Tüm vatandaşlarımız adına sporcularımıza başarılar diliyorum."

Ziyarette sporculara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hamdullah Kardaş ve kayak antrenörü Süleyman Yıldırım eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.