Muş

Muş'ta altyapı çalışmaları

18:11 15 Ağustos 2016
Muş'ta altyapı çalışmaları

Muş Belediyesi ekipleri, kanalizasyon hatlarında sorun yaşanan bölgelerde onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı yazılı açıklamada, su ve kanalizasyon işleri müdürlüğü ekiplerince, kanalizasyon hatlarında sorun yaşanan Kale Mahallesi Fabrika Caddesi mevkisinde çalışma yürüttüldüğünü belirtti.

Çalışmalarla mahalle sakinlerinin bugüne kadar yaşadığı altyapı sıkıntısının sona ereceğini ifade eden Asya, şunları kaydetti:

"Kentin hiçbir bölgesinde kanalizasyon sorunu kalmayacak. Sağlıksız ortamda yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidererek, kentin en ücra noktasına gerekli hizmetleri götüreceğiz. Kentin ilk yerleşim yerlerinden biri olan Kale Mahallemizin birçok bölgesindeki eksiklikleri gidermek için çaba sarf ediyoruz. Fabrika Caddesi'ndeki kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için çalışma başlattık. Bu bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde sorunlarının çözümü noktasında kendilerine söz vermiştik. Göreve gelir gelmez bu taleplerin gerçekleşmesi için acil eylem planımızı oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Allah'a şükür, bu konuda planladığımız gibi sorunları çözüme kavuşturuyoruz."

Asya söz konusu bölgede yaklaşık 20 kilometre yeni kanalizasyon hattı döşendiğini, çalışmalarının tüm imkanlarını zorlayarak devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.