Muş

Halk oylamasına doğru

16:37 01 Nisan 2017
Halk oylamasına doğru

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, "Vesayetin son kalıntıları da kalkıyor. Onun için 'evet' diyoruz. Bunda bizim bir menfaatimiz yok. Çocuklarımızın geleceği için istiyoruz." dedi.

Memur-Sen Muş Temsilciliğince, Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Tonbul, 16 Nisan'a kadar ülkenin geleceği için çalışacaklarını söyledi.

Bu ülkeyi kazanırken Kürt, Türk, Alevi ve Sünni diye ayırmadıklarını belirten Tonbul, "Çünkü bizim imanımıza göre, ya dinde kardeşiz ya da yaradılışta eşitiz. Allah'a çok şükür ki biz dinde kardeşiz." diye konuştu.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" çıkması durumunda rahatlayacaklarını anlatan Tonbul, şu değerlendirmelerde bulundu:

"7 Haziran'ı bir daha yaşamayacağız. Meclis benim ve Mecliste milletin istediği yasalar çıkacak. Şimdi bu vesayetin son kalıntıları da kalkıyor. Onun için 'evet' diyoruz. Bunda bizim bir menfaatimiz yok. Çocuklarımızın geleceği için istiyoruz. Hepimiz 16 Nisan'a kadar çalışmak zorundayız. Kendimiz için. Ne Erdoğan için ne AK Parti için ne de vekil için. Geleceğimiz için ülkemizin geleceği için, ümmetin geleceği için çalışmak zorundayız."

Programa AK Parti Muş Milletvekili Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Memur-Sen İl Başkanı Fehmi Kuzey Vural, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.