Muş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

14:45 18 Mayıs 2018
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Feyat Asya, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yıldırım mesajında, eğitim, bilim, kültür, sanat ve sporla harmanlanmış geleceğin sahipleri gençlerin yarınların umut ve güneşi olacağını belirtti.

19 Mayıs'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milli egemenliğe dayanan tam bağımsız bir devlet kurma kararının hayata geçirildiği ve var olma mücadelesinin ilk kıvılcımının atıldığı gün olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları mesajında şunlara yer verdi:

"Dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi olan gençlerimizi, ne kadar eğitimli, donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirebilirsek, geleceğimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktır. En doğru yatırımın insana ve gençlere yapılan yatırım olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Çünkü gençlerimiz ülkemizin ve yarınlarımızın teminatıdır."

Belediye Başkanı Asya da ,19 Mayıs'ın beraberliğin ve azmin simgesi olduğunu belirterek, "Milletimizin ideallerini gerçekleştiren ve ülkemizi daha da büyütmek için azim ve kararlılığını her daim sürdüren gençlerimiz kuşkusuz atalarının emanetine sahip çıkacaklardır. Bizler, gençlerimizin fikir ve görüşlerini önemsiyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.