Muş

Bulanık'ta VEDAŞ'tan iftar

09:12 13 Haziran 2018
Bulanık'ta VEDAŞ'tan iftar

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, Bulanık ilçesinde iftar verdi.

VEDAŞ Muş İl Müdürlüğünün, Bulanık Merkez Camisi Taziye Evinde düzenlediği iftar, ilçe protokolü, kurum çalışanları ve halkı bir araya getirdi.

İftara katılan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Arslan Uzan, kazanlarının başına geçerek Bulanıklılara yemek servisi yaptı.

Uzan, yaptığı açıklamada, Merkez Camisi Taziye Evinde ramazan boyunca hayırseverlerin katkılarıyla iftar verildiğini belirterek, VEDAŞ İl Müdürlüğünün de düzenlediği iftarla buna katkıda bulunduğunu ifade etti.

VEDAŞ İl Müdürü Eşref Şentürk'e teşekkür eden Uzan, "Ramazan vesilesiyle burada günlük yaklaşık 300 kişiye sıcak yemek veriyoruz. Bu da Bulanıklı vatandaşlarımızın ne kadar hayırsever, cömert olduğunu gösteriyor." dedi.

VEDAŞ İl Müdürü Eşref Şentürk de ramazan ayında iftar programları düzenlemeyi şirket olarak geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

İftar programları sayesinde kurum çalışanlarıyla halkla bir araya geldiklerini aktaran Şentürk, şöyle konuştu:

"VEDAŞ ve VEPSAŞ ailesi olarak, amacımız bölgeye bağlı çalışan personelle, ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelerek hem kaynaşmayı sağlamak hem de tuttukları oruçları birlikte açmaktır. Cuma günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla siz değerli kurum çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şimdiden canı gönülden kutlarım."

İftara, VEDAŞ Yatırım Müdürü Mesut Baskın, İdari ve Mali İşler Müdürü Hayati Örün, VEPSAŞ İdari ve Mali İşler Müdürü Vahdettin Ağa, Bulanık İlçe İşletme Şefi Abbas Topçu, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.