Muş

Muş'ta sıcak asfalt çalışması

11:30 17 Ekim 2018
Muş'ta sıcak asfalt çalışması

Muş Belediyesi'nin Atatürk Bulvarı İstasyon Caddesi'nde başlattığı yenileme ve ışıklandırma çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, şehrin en işlek caddesi İstasyon Caddesi'nde kaldırım, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindiğini ve ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Belediye Meydanı'ndan tren garına kadar birinci kademe asfalt çalışmaları tamamlandığını aktaran Asya, şunları kaydetti:

"Yer yer parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Aydınlatma direklerinin büyük bir kısmı kuruldu. Projenin önemli bir aşamasının tamamlandığı Belediye Meydanı ve Hükümet Konağı arasındaki mesafenin ikinci kat sıcak asfaltına başlandı. Ekipler, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Dileğimiz ve temennimiz kar yağmadan projemizi sorunsuz bir şekilde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır. Her zaman ifade ettiğim gibi vatandaşımızdan sabır ve katkı bekliyorum."

Esnaf Mehmet Kurtkapan da belediyenin çalışmalarını önemsediğini belirterek, "Çünkü bunlar tamamen geçmişin birikimleri. Kimse cesaret edip bunları yapmamış. Her gelen belediye başkanı 10 teneke boya almış, taşları boyamış, taşları değiştirmiş ama kalıcı bir çalışma yapılmamıştır. Biz esnaf olarak bu çalışmaları beğeniyoruz. Yapılan bu yollar, parklar, yeşil alanlar ne kadar güzel. Memleketimizin ihtiyacı olan gelişmelerdi." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.