Muş

PKK sempatizanı öğretmenden algı operasyonu

10:41 16 Aralık 2018 112 Yorum Var
PKK sempatizanı öğretmenden algı operasyonu

Sosyal medya dün vicdanlara dokunan bir fotoğraf karesi ile sallandı. Muş’un Korkut ilçesine bağlı Çakırlı Köyü’ndeki ilköğretim okulunda görev yapan Selvan Erek isimli öğretmen, sırtında battaniyeden yapılmış bir çanta bulunan öğrencisinin resmini paylaştı.

10-12 yaşlarındaki öğrencisinin yüzünü de açık açık gösteren öğretmen Erek, maddi imkansızlıklar nedeniyle öğrencisine çanta alınamadığını, bu yüzden ailesinin battaniyeden çanta yaptığını iddia etti. Yeni Şafak’ın edindiği bilgiye göre iddia, sosyal medya hesabından PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye destek mahiyetinde beğenilerde bulunan öğretmen Erek’in kurgusu çıktı.

ÇANTA DA VERİLMİŞ YARDIM DA YAPILMIŞ

Eğitim yılı başlangıcında bahse konu öğrenci dahil okuldaki herkese çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldığı, ayrıca çocuğun ailesine de aylık 600 lira eğitim yardımı yapıldığı ifade edildi. Bir öğrencisini algı operasyonuna alet etmekten çekinmeyen öğretmen Erek’in görevden alınacağı öğrenildi.

YORUMLAR

112 Yorum Var
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bende güneydoğunun bir köyünde idareciyim. devlet bu tür öğrencilere yardım yapıyor. ekstra birsey çıkarsa 9 kişilik öğremen kadromuzla üç beş koyarak ihtiyacı karşılıyoruz. herzaman herşey devletten beklenmez . duyarlı bir insan olduğumuzu iddia ediyorsak esref vakti geldiğinde bu duyarlılığı sergilemeliyiz. öğrencinin fotosunu çekip paylaşmak duyarlılık değil şovmenliktir
    Cevapla
  • Bu Öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    insan olsaydı amacı hainlik olmasa gerçek bir öğretmen olsa bu çocuğu rencide etmekten kaçınır sessiz sedasız sevabı na 5o TL lik bir çanta alır çocuğu sevindirirdi ama bu bir öğretmen değil Devlete sızmış bir Pkk militanı bir hain...
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi devirde yaşıyoruz. böyle uydurma haberle güya fakirlik edebiyatı yapıyor. o diplomayı kim verdi size. madem çok acıdın onun yeri sosyal medya değil, bir elin yaptığını diğerinin görmediği kendi cebi olmalıydı. lakin hem vicdanen hem de milletin nazarında kaybetti.
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde maalesef böyle insanlar baya var
    Cevapla
  • KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala görevden alınmadımı ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.