Muş

Paylaşımıyla tepki çeken öğretmen hakkında Muş Valiliği'nden açıklama

17:22 02 Mart 2022 83 Yorum Var
Paylaşımıyla tepki çeken öğretmen hakkında Muş Valiliği'nden açıklama

Sosyal medya hesabı üzerinden öğrenciler hakkında uygun olmayan paylaşımda bulunan ve tepki çeken öğretmen hakkında açıklamada bulunan Muş Valiliği, hakkında işlem başlatıldığını aktardı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Muş’un Bulanık ilçesinde görevli bir öğretmen tarafından sosyal medyada uygun olmayan bir paylaşımda bulunulmuş; valiliğimizce kişi hakkında idari tahkikat açılmış. Sözleşmeli statüde olan kişinin tedbiren sözleşmesinin askıya alınmasına yönelik işleme başlanmıştır” denildi.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Hafize Dal adlı kullanıcı, Twitter üzerinden, “Ben de tertemiz mis gibi çocuklarla ders yapmak istiyorum. Doğuda temizlik nedir bilmeyen çocuklar içerisinde hastalıklarla boğuşmak istemiyorum… Öğretmene değer verilmeyen bu ülkede öğretmen olduğum için çok pişmanım… 4 sene bu hataya mahkum edilmek istemiyorum...” paylaşımında bulunmuştu. 

YORUMLAR

83 Yorum Var
  • Derya 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen olmuş. Ama insan olamamış yazık
    Cevapla
  • Kudbeddin Aktaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğitimci bir öğretmenden bu tür uygunsuz düşünce tarzında olan ve şahsiyette sahip olduğundan dolayı.okumuş olabilir ama hiç şüpesiz bu makama liyakata sahip deyildir. Bölücü ve kırıcı ezici söylemleriyle kınıyoruz ve hemen görevinden alınmasını dılıoruz.Taktirle sn valimizi bu konu hakında tebrik ediyoruz.
    Cevapla
  • Seni alakadar etmez 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanı çok iyi bilen beyni çok iyi anlatan dili hoca yapmaz şefkati hoca yapar yazık
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce lik le yazdığınız hiç samimi değil yalancı siniz derdim ama bir öğretmene yalancısın kelimesi yakışır kalmaz doğu daki tüm öğretmen lere sesleniyorum doğuda gördük leri hürmeti saygıyı başka hiç bir yerde görü yor lar mı doğu daki öğretmen lere velilerin hep kullandığı bir kelime vardır hocam eti senin kemiği benim maddi imkanları sınırlı olduğu için belki çok güzel giyinemez ler çocuk lar ama içleri de dışarı da tertemizdir ler (sizin ruhunuz kirlenmiş kendinizi bir sorgula yiniz)
    Cevapla
  • Aycan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık gerçekten sizin gibi düşünenlere. Bir ogrencinin en büyük şansı karşısına güzel bir öğretmen çıkmasıdır ama sizin gibiler yüzünden çoğu çocuğumuz bu şanstan mahrum kalıyor. Siz işinizi layığıyla yapın da bırakın o çocuklar kirli olsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.