Muş

'İnekler' yüzünden akrabasını kürekle öldürdü

10:31 15 Nisan 2024 6 Yorum Var
'İnekler' yüzünden akrabasını kürekle öldürdü

Muş'un Varto ilçesinde inekler yüzünden çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Varto ilçesine 30 kilometre mesafede bağlı bulunan 90 haneli ve 500 nüfuslu Buzlugöze köyüne bağlı Yıldızlar mezrasında meydana geldi. İddiaya göre amca çocukları olan Kerem Yıldız (50) ile Ömer Yıldız (70) arasında "İneklerin neden arazime girdi?" konusu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Kerem Yıldız, Ömer Yıldız'a kürekle vurdu ve şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören köylülerin ihbarı üzerine mezraya jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede Ömer Yıldız'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ömer Yıldız'ın cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Varto Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Varto Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemelerin ardından kesin otopsi işlemleri için Ömer Yıldız'ın cenazesi Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Varto İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hastane ve köyde güvenlik önlemi alırken, Kerem Yıldız ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • ALİ 2 hafta önce Şikayet Et
    öldürme kastı olsaydı kürekle vurmazdı diye düşünüyorum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • MİCANOVİÇ 2 hafta önce Şikayet Et
    Yaz kızım ; "Bir kürek , yirmi yıl"
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nordsdjeland 2 hafta önce Şikayet Et
    İnekler daha akıllı imiş. İnsanlar ineklerin gerisinde kaldı.
    Cevapla
  • birisi 2 hafta önce Şikayet Et
    cahiliye dönemine girdik.Bir kızları gömmediğimiz kaldı.Doğu maalesef bu yüzden pkk lı kaynıyor.göndereeksin sınırın öbür tarafına bunları.memleketin kanını emiyor cahiller.
    Cevapla
  • SABIRLI 2 hafta önce Şikayet Et
    İnanılır gibi değil cinayet sebebi ismi üzerinde hayvan heralana girebilir çit tel önleyici unsur olmayabilir bir anlık öfke kontrolü kaybetme üzücü hadiselere neden olmakta dünya malıda dünyada kalmakta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.