Nevşehir

KAPHİB toplantısı yapıldı

11:09 21 Ağustos 2015
KAPHİB toplantısı yapıldı

Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB), Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında toplandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Ceylan, KAPHİB olarak yurtiçi ve yurtdışındaki tanıtım fuarlarıyla ilgili değerlendirme görüşmeleri yapıldığını söyledi.

Toplantıda ayrıca önümüzdeki yıllara yönelik, turizm alanındaki sıkıntıların ele alınarak olumsuzlukların önlenmesi adına projelerin geliştirileceğini aktaran Ceylan, "Bugünkü toplantıda kararlar alarak bundan sonraki yurtdışı fuarlarında temsil olarak valilik, sivil toplum kuruluşu ve belediyeler olarak düşünceler paylaşılacak" diye konuştu.

Ceylan, toplantıda son aylarda turizm sektöründe yaşanan olumsuzlukların da ele alınacağını belirterek, "Turizm sektöründeki son gelişmeler bizim özellikle tanıtıma ağırlık vermemizi gerektiriyor. Bu nedenle tanıtımla ilgili hem Kültür ve Turizm Bakanlığı hem valilik hem de belediyeler olarak yapılacak yeni girişimlerle sektördeki sıkıntılar ve geleceğe yönelik daha olumlu adımların atılması sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, KAPHİB Müdürü Levent Ak, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, THY Nevşehir Müdürü Osman Taha Küçük, AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.