Nevşehir

Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu:

20:58 09 Mart 2016
Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkurt Tutu, "Temennimiz 10 haftayı da kayıpsız bir şekilde geçirip mutlu sona ulaşmaktır" dedi.

Tutu, Multigroup Alanyaspor maçı hazırlıkları öncesi basın mensuplarına Samsunspor'un durumunu değerlendirdi.

Samsunspor'u 50-51 puan üstünün play-off potasına sokacağını belirten Tutu, şöyle konuştu:

"Dokuz haftalık bir sıkıntısız süreçten sonra Karşıyaka maçında sonuç kötü olsa da verdikleri mücadeleden dolayı ve ondan sonraki geçen üç haftalık galibiyetten sonra futbolcularımızın hedefe ulaşacaklarına dair takım ve şehirde hep birlikte bir hava oluştu. Ama Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çok istememize rağmen tüm şehir, yönetim olarak bizler, teknik kadro, futbolcular ve tüm taraftarlarımızın istemesine rağmen ne yazık ki beklemediğimiz bir sonuçla döndük. Ama bu dünyanın sonu değil. Hedeflediğimiz yere ulaşabilmemiz için tabii ki maçları kazanmamız gerekiyor ama bu tür kaybettiğimiz maçlar da olacak."

Multigroup Alanyaspor ile 12 Mart Cumartesi günü sahalarında oynayacakları maç öncesi kimin hangi maçı kazanacağını, kimin hangi maçta ne yapacağıyla ilgili eskiden tahminde bulunurken şu anda bir öngörüde bulunamadıklarını ifade eden Tutu, "Ama tabi ki temennimiz 10 haftayı da kayıpsız bir şekilde geçirip mutlu sona ulaşmaktır" ifadelerini kullandı.


- Taraftara destek çağrısı


"Ben buradan, önce ligde bu maçı kaybetmemize rağmen internet sitelerinde veya haberlerde taraftarların verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" diyen Tutu, sözlerine şöyle devam etti:

"Niye teşekkür ediyorum? Bir şehir bir takıma, bir kulübe ancak bu kadar sahip çıkar. Onlar bu takıma inanmışlar. Kulüplerini seviyorlar. Bu sebeple belki saat olarak da cumartesi günkü Alanyaspor maçı talihsiz bir saatte. Çünkü herkes çalışıyor. Öğleden sonra saat dört ama bir kere daha fedakarlık yapıp, bu maçta takımımızın yanında olmaları lazım. Onların desteğine hepimizin ihtiyacı var. Hepimizden çok futbolcuların ihtiyacı var. Bu maçta geçen haftadaki gibi Türkiye gündemine oturacak şekilde bir taraftar desteği en büyük hayalim. İnşallah hep beraber el ele verip mutlu sona ulaşacağız diye düşünüyorum."

Öte yandan Samsunspor, Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Engin Korukır yönetimindeki idmanda futbolcular ısınma koşusu, kültür fizik hareketleri ve şut çalışması yaptı.

Sakatlığı devam eden Canberk Aydın dışında idmana tüm futbolcular katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.