Nevşehir

Nevşehir'de bayramlaşma törenleri

20:06 05 Temmuz 2016
Nevşehir'de bayramlaşma törenleri

AK Parti Nevşehir il teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı parti binasında yapıldı.

Törende konuşan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan müstesna günler olduğunu belirterek, gelenleri̇n bayramını kutladı.

Tanrıver, "Burada teşkilatlarımızla birlikte olmak bizlere ayrı bir sevinç ve mutluluk veriyor. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde elele verip kenetlenmeliyiz. Bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." diye konuştu.

İl binasındaki programa, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, ilçe ve belde belediye başkanları, bazı köy ve mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

- Uçhisar beldesinde bayram kutlamaları

Uçhisar beldesinde düzenlenen bayramlaşma programı belediye binasında yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, programda "Belediye Başkanı Ali Karaaslan gelen ilçe sakinlerine kolonya ve şeker ikramında bulundu" denildi.

Gelenlerle bir süre sohbet eden Karaaslan'ın burada yaptığı konuşmada, Uçhisar halkına hizmet etmekten dolayı mutlu olduğu, belediye çalışanlarının da ilçe sakinlerine daha kaliteli hizmet verebilmek için gayret sarfettiğini dile getirdiği ifade edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.