Nevşehir

Uçhisar Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı

08:57 13 Eylül 2022
Uçhisar Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı

2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencileri ziyaret eden Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, tüm öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yıl da kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Bu kapsamda anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine tam kırtasiye desteği, lise öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği ve üniversite öğrencilerine burs desteği sağlıyor.

Başkan Osman Süslü kırtasiye malzemelerini öğrencilere verirken şunları belirtti: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz eğitim desteğinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu yıl da hedefimiz kasabamızda bulunan tüm öğrencilerimize bir vesile ile ulaşmak. Bunu da gerek kırtasiye olarak gerek bilet desteğinde bulunarak gerekse burs imkânları ile sağlamaktayız. Her eğitim-öğretim yılında olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onlara sadece derslerine çalışıp başarılı olmak kalıyor. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.