Nevşehir

Nevşehir'e taşınan depremzedenin feci ölümü

10:05 24 Haziran 2023 2 Yorum Var
Nevşehir'e taşınan depremzedenin feci ölümü

Hatay'dan Nevşehir'e taşınan 64 yaşındaki Mehmet Kahraman, yapımı devam eden 4 katlı binanın son katından asansör boşluğuna düşerek öldü.

Olay, saat 17.00 sıralarında Cevher Dudayev Mahallesindeki yapım aşamasında olan 4 katlı binanın son katında meydana geldi. Hatay'da yaşayan Mehmet Kahraman, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle birlikte Nevşehir'e taşındı. Kahraman, burada kendine yeni bir daire satın aldı. Dairesine korniş ölçüsü almak içine gelen Kahraman, evden çıktıktan sonra dengesini kaybederek kullanılmayan asansör boşluğundan zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kahraman'ın hayatını kaybettiğini belirledi.



Polis ekiplerinin incelemesinin ardından depremzede Kahraman'ın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hurmuz 10 ay önce Şikayet Et
    Bunu bu şekilde tedbir almadan bırakan müteahhit firmanın canına okunsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • AYŞENUR ÖRNEK 10 ay önce Şikayet Et
    Bu nedir Allah aşkına. Nasıl bir sorumsuzluktur. bütün inşaatlardaki asansörlerin önüne neden hiç bir zaman bir engel koymazlar ki. asansör yapılana bir engel koymak bu kadar mı zor.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.