Niğde

Vosvosçular Kızılay'la el ele verdi

16:01 12 Haziran 2017
Vosvosçular Kızılay'la el ele verdi

Niğde'de Türk Kızılayı'nın 149. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Türk Kızılayı Niğde Şubesi ve Vosvos Niğde El Ele etkinliği düzenlendi.

Niğde'de 11 klasik Volkswagen otomobil tutkunu Türk Kızılayı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlamak için otomobillerini Türk ve Kızılay bayraklarıyla süsleyerek şehir turu attı.

Şehir turu öncesinde Ömer Halisdemir Meydanında buluşan Vosvos Topluluğu, meydanda otomobilleriyle "Ay Yıldız" oluşturdu.

Türk Kızılay Niğde Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Erman Erbaş, burada yaptığı açıklamada, Türk Kızılay'ı 149 yıldır herkesin yardımına koştuğunu belirterek, "149 yıldır var olan Türk Kızılay'ı, bundan sonrada var olmaya devam edecektir." dedi.

Erbaş, yıl dönümü dolayısıyla farkındalık oluşturmak adına Türk Kızılayı'nın yanında olan Vosvos topluluğuna ve kendilerine desteklerini esirgemeyen Niğdelilere teşekkür etti.

Niğde Vosvos Topluluğu Temsilcisi Arif Eroğlu ise insanların bir arada dayanışma içerisinde olmalarını sağlamak için Vosvos Topluluğunu oluşturduklarını söyledi.

Bu amaçla gerek il içinde gerekse de il dışında etkinliklere katıldıklarını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Biz ekip olarak özel ve anlamlı günlerde bir çok etkinliğe destek veriyoruz. Bugün de Türk Kızılayı'nın 149. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bu çerçevede biz de insanlarda farkındalık oluşturma adına arabalarımızla kent turu attık ve ülkemizin bu güzide kurumunu bu önemli gününde yalnız bırakmadık."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.