Niğde

8 gündür kayıp olan Burcu'nun kaçırıldığı iddiası

14:18 01 Şubat 2019 4 Yorum Var
8 gündür kayıp olan Burcu'nun kaçırıldığı iddiası

Niğde’de amcası ile birlikte yaşayan Burcu Başer’in (15), 8 gün önce evinin önünde zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldığı iddia edildi.

Altunhisar ilçesine bağlı Ulukışla köyünde erkek kardeşi ile birlikte amcasının yanında yaşayan 15 yaşındaki lise 1'inci sınıf öğrencisi Burcu Başer, 8 gün önce iddiaya göre bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı.

Amcası Osman Başer, yeğeni Burcu Başer’e kendisinin baktığını ve 23 Ocak günü evlerinin önünden otomobil ile kaçırıldığını iddia etti.

Jandarmaya haber verdiklerini belirten amca Başer, 'Yeğenim kaçırıldı. Yıllardır ben bakıyorum. Hayatından endişe ediyorum. Yetkililerden bir an önce yeğenimi bulmalarını istiyorum” dedi.

Yakını Barkın Başer ise, ”Burcu'nun babası daha önce trafik kazasında hayatını kaybetti. Amcası vasisi oluyor. Yaşı küçük olduğundan hayatından endişe duyuyoruz. Haber alamıyoruz, 8 gündür kayıp. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi. Jandarma olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.  

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletten korkan yok hapis cezasindan korkan yok..bedeni aci veren cezalar olmadikca boyle suclar engellenmez.cagdisi magdisi baska yolu yok.cagdisi insanlara cagdas ceza fayda etmez
    Cevapla
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletten de kanunlarindan da korkan yok.hapis yatmak kimseyi korkutmuyor
    Cevapla
  • rıdvan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Süleyman Soylu bu konuya el at bu kardeşimizi bu yetimi bul
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.