Niğde

Yürek yakan feryat! Eşimi fuhuş batağından kurtarın

07:54 18 Şubat 2021 7 Yorum Var
Yürek yakan feryat! Eşimi fuhuş batağından kurtarın

Niğde’de yaşayan H.A (51), fuhuş batağına sürüklendiğini iddia ettiği bipolar bozukluk hastası olan eşinin 2,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Bor ilçesinde yaşayan H.A.’nın, 20 yıl önce severek evlendiği, ikisi kız, 3 çocuğunun annesi M.A.’nın bipolar bozukluk hastalığı nedeniyle evliliği bitme noktasına geldi. 19 yıldır hastalığı nedeniyle tedavi gören ve son 1 yıldır hastalığı şiddetlenen M.A., 8 Kasım 2020 günü sosyal medyadan tanıştığı kişilerle konuştuktan sonra evden kaçarak Adana’ya geldi. İddiaya göre, burada Okan isimli bir taksiciyle buluşan M.A., fuhuş yapmaya başladı. H.A.’nın polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulunması üzerine M.A., polis ekiplerince bulunup, Niğde’ye gönderildi. Niğde Bor Aile Mahkemesi’nce hastaneye yatırılmasına karar verilen M.A., tedavisinin ardından yeniden Adana’ya giderek fuhşa devam etti. Eşinin telefonlarına da cevap vermeyen M.A., polis ekiplerince tekrar yakalandı, ancak kendi rızasıyla evi terk ettiğini söylemesi üzerine serbest bırakıldı. Çiftin 18 yaşından küçük 2 kızı da devlet koruması altına alındı.

BATAKTAN KURTULMASINI İSTİYORUM

Eşinin fuhuş batağından kurtulması için her yolu denediğini, ancak ikna edemediğini belirten H.A. "Sürekli polise giderek asılsız ihbarlar ile bana uzaklaştırma çıkarıyor. Benim çocuklarıma sahip çıkmamı engelliyor. Kendisinin kötü yola gitmesini engellememe izin vermiyor. İlişkide bulunduğu fuhuş yaptığı kişilere benim numaramı veriyor ve bu kişiler beni sürekli tehdit ediyor. Tehdit mesajları, tehdit telefonları alıyorum. Bu konu ile ilgili polis merkezinde ve savcılıkta suç duyurum var, ifade verdim. Eşimi fuhşa zorlayan her kim varsa ben bunların bir an önce bulunup araştırılıp adalete teslim edilip eşimin de ya kadın sığınma evine yerleştirilmesi veya tedavisin yapılıp iyileştirilmesinin sağlanmasını istiyorum. Çocuk yuvasında olan çocuklarımın başına dönmesinin istiyorum. Aile yuvamızın dağılmasına sebep olan kişilerin araştırılıp suçluların adalete teslim edilmesini istiyorum” dedi

'EŞİM 2.5 AYLIK HAMİLE'

Şu anda 17 yaşındaki oğlu ile birlikte yaşadığını ifade eden H.A, "Eşimi bulmak için gerek maddi gerek manevi olarak her şeyimi bitirdim. Evimdeki birçok eşyamı satmak zorunda kaldım. Çaresiz kaldım. Şu an yaşamış olduğum durum budur” diye konuştu.

Eşinin hamile olduğunu, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle fuhşa sürüklendiğini belirten H.A., “Eşim şu an 2.5 hamile ve bebeğin kimden olduğu belli değil. Bana tehdit mesajı atan kişi çocuğun kendinden olduğunu söylüyor. Eşimin bu bataktan kurtulmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Nazlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın ama bu nasıl haber hastadır yada değildir madem eşi niye böyle ifşa ediyorsunuz biride bu adama demiyormuki tanıyan olur güya yardımmı istiyor aleni hale getirmek hasta ise yazık günah değilmi
    Cevapla
  • mayza 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabız olsanız devleti suçlayacaksınız bu ne ya. Devlet almış getirmiş hastaneye yatırmış tedavi etmiş sonra kadın duramamış geri gitmiş . Demek ki memnun yerinden. Devlet daha ne yapsın.
    Cevapla
  • tırreeekk 3 yıl önce Şikayet Et
    nerde o eski günler diye bi sözümüz vardı ya,şimdi de nerde o eski devlet diyoruz maalesef.
    Cevapla
  • Haydae 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka? Hakikat seni anlamak mümkün değil. Devlet zaten gerekeni yapmış yapıyor ne yapacak devlet başka
  • Ahmet 66 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet evden kaçan her zina yapanın uckurunu mu takip edecek boş konuşmayın
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ne yapsin elhaya minel iman
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
  • Yor/dum 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ne yapsın buna?Her yerde devlet aşağı devlet yukarı.Devleti oluşturan millettir. Neye layıksan öyle yönetilirsin... Bipolar bozukluğu olan hastalar uç noktalarda yaşarlar. bir bakmışsın isterik, sürekli ilişki isteyen, neşeli hareketli bir kişilik ; bir bakmışsın sanki dünya yıkılmış altında kalmışlar ölümü ister bir hal. Buna devlet değil sağlam bir tedavi ve doğru ilaç lazım. Tabii hasta olduğunu kabul etmeyen o bir bireyse hiç tedavisi yok... Bipolar hastalar derecesine göre sürekli raporlu ilaç kullanmalı maalesef.
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda cok haklisin.Nerde o ilac kuyrugu bekledigin gunler.Nerde o insan yerine koyulmadigin gunler.Nerde o turbali diye okula gidilmedigi gunler.Bunlari yasayinca,bu gunleri hazm edememen cok dogal.Eskiden miş keske siz eskide kalsaydiniz
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Akıl nimeti çok önemli. Vicdan sahibi olmayanlar saf hafif düzey zihinsel geriliği olanları kullanıyor. Devlet bu duruma el atmalı. Bizi çok üzüyor onların başına gelenler
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan yorumlara baktımda rezil gerçekten ancak bu durumu yaşayana sormak lazım Allah kimseye psikolojik rahatsızlık vermesin kansardan zor atsan atılmaz satsan satılmaz konuşanların tuzu kuru kadının eşine gerçekten helal olsun sağlam adammış allah ecrini artırsın bir an önce eşinin sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum allah yardımcısı olsun. (Boş konuşan rezillerin seviyesi Ana okulu terk muhtemelen)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.