Niğde

Tostçu Mahmut’a gözyaşlarıyla son veda!

17:31 16 Eylül 2021 8 Yorum Var
Tostçu Mahmut’a gözyaşlarıyla son veda!

İstanbul’dan döndüğü sırada trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren ve Tostçu Mahmut olarak bilinen Anıl kurt son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında, Ulukışla-Adana yolunda meydana geldi. 'Ütü tostu' hazırlarken "Acı atıyorum ağabey" sözleriyle sosyal medyada tanınan ve tostunu 'Adana tostu' olarak tescil ettiren Anıl Kurt (27), İstanbul Beşiktaş'ta açılışına hazırlandığı şubeden dönüşe geçti. Kurt'un kullandığı 01 EMC 88 plakalı minibüs, iddiaya göre, 15 Eylül günü hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen M.Y. (42) yönetimindeki 31 AAG 12 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kurt’un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tır sürücüsü M.Y. yara almazken, Kurt’un cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Kurt’un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

“MEMLEKETİNE BÖYLE Mİ DÖNECEKTİN”

Anıl Kurt’un cenazesi bugün memleketi Adana’ya getirilerek hastane morguna konuldu. Kurt’un sabah saatlerinde hastane morgundan alınan cenazesi iş yerinin önüne getirildi. Burada Kurt’un annesi Selma ve babası Mahmut Kurt gözyaşlarına boğuldu. Anne Kurt’un “Seni böyle mi karşılayacaktın, memleketine böyle mi dönecektin” diyerek ağlaması herkesin yüreğini yaktı. 

KIZ KARDEŞİ FENALIK GEÇİRDİ

Anıl Kurt’un kız kardeşleri de fenalık geçirdi. Kurt’un cenazesi daha sonra Küçük Oba Mezarlığına getirildi. Burada cenazeme namazı kılındığı sırada baba Mahmut Kurt gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazının ardından Kurt, ailesi ve sevenlerinin omuzlarında götürülerek toprağa verildi.

 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • har 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. genç bir girişimci taksiratını Allah affetsin. yine de işinin peşinde helalinden çalışmış bildiğimiz kadar binlercesini dolandırmamış , kaçanlardan olmamış. hız da yanlış maalesef kurallar nefse ağır geliyor.
    Cevapla
  • Gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    Mezarda yatanların yarısı NAZARDAN dır...
    Cevapla
  • serko 2 yıl önce Şikayet Et
    hoz yapan kefeni giysin mukadderat Allah in planiyla kulun plani tutmuyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    206 km hız intihar
    Cevapla
  • hamza han 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.