Niğde

Niğde’de koca dehşeti! Boşanma aşamasındaki eşini 10 kez bıçaklayarak canice katletti

17:37 30 Eylül 2022 2 Yorum Var
Niğde’de koca dehşeti! Boşanma aşamasındaki eşini 10 kez bıçaklayarak canice katletti

Niğde'de anlaşarak boşanmayı kabul ettiği karısını görüşmeye çağıran bir şahıs karısını 10 kez bıçaklayarak canice katletti.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Nar Mahallesi’nde Mehmet B. (30), 10 gün önce boşanmak için anlaşmaya vardığı eşi Kiraz B.'yi (22) görüşmek için çağırdı. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Mehmet B., Kiraz B.'yi 10 yerinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kadın Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 1 çocuk annesi talihsiz kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan katil zanlısı koca ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • usta 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorumlusu devlettir net çıkardığı yasalar.
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    8 yaş büyük kocamı olur yaa
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • şems 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden olmasın.
    İlk beğenen sen ol
  • Ak pençe 1 yıl önce Şikayet Et
    Alakasız konuşmuşsun. İdam cezası gelmeli böyle canice öldürenlere demelisin ve demeliyiz bu durumda. İdam cezası olsaydı o canilik eden adam on defa düşünüp o cinayetten vazgeçecekti. Kısasta sizin için hayat vardır ey Allahın kulları diyor rabbimiz. Kısas öldüreni devletin öldürmesi demektir. Sol hökümet zamanında güya apo yakalandı ama idamı kaldırdılar. Aponun heykelini dikeceğim diyenler milletvekili seçilebildi bu ülkede. AB ve ABDnin destekledikleri hep bu ülkede hainler olmuştur.
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.