Ordu

Altınordu Belediyesi'nin çalışmaları

16:45 07 Ekim 2015
Altınordu Belediyesi'nin çalışmaları

Altınordu Belediyesi ekipleri yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Subaşı Mahallesi'nde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Daha önce dış mahallelerde başlattığı 85 kilometrelik beton yol çalışmasının aralıksız devam ettiğini aynı zamanda merkez mahallelerde de sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Tekintaş, şunları kaydetti:

"Belediyemizin hizmet alanına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek bizim boynumuzun borcudur. 30 Mart yerel seçimlerinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Yol çalışmalarını bir an önce tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bucak Mahallesi'nde 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Subaşı Mahallemiz için ekiplerimiz çalışma başlattı. Ilk etapta 4 kilometre olacak sıcak asfalt öncesinde altyapı ve eski parke taşların söküm çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz Subaşı Mahallemizde yol problemini ortadan kaldırarak mahallemizi standartları yüksek yola kavuşturmak olacaktır. Ben çalışmalara verdiği destekten dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.