Ordu

Ünye Belediyesinin faaliyetleri

17:18 13 Ekim 2015
Ünye Belediyesinin faaliyetleri

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçede çöp konteynerlerinin yer altına alınması için tespitlerin tamamlandığını, kazı ve mantolama çalışmalarına başlandığını söyledi.

Çamyar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilçede çöp konteynerlerinin yeraltına alınması için çalışmaların başladığını belirtti.

İhaleyi alan firmanın ilçede yer tespitlerini bitirdiğini ifade eden Çamyar, konteynerlerin yer altına alınması için ekiplerin Niksar Caddesi ve İmam Hatip Lisesi mevkisinde çalışmalara başladığını anlattı. 

Çöplerin yer altına alınmasının hem sağlık hem de görsel açıdan önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Çamyar, "Ünye'de sokak ve caddelerimizin daha temiz olabilmesi, vatandaşlarımızın sağlığı açısından kendilerini daha huzurlu hissedebilmesi adına çöp konteynerlerini yer altına alıyoruz. Çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla kötü koku ortadan kalkacak" dedi.

Çamyar, çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla belediyenin işçi sayısı ve akaryakıt tüketiminden de tasarruf sağlayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.