Ordu

Basketbolda maçın ardından

18:22 17 Ekim 2015
Basketbolda maçın ardından

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk haftasında sahasında Galatasaray'a 79-71 mağlup olan Orduspor'da başantrenör Levent Deringöl, galibiyet için çıktıkları karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.  

Deringöl, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Galatasaray'a karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Bu demek oluyor ki maça kazanmaya çıktık. Rakip Galatasaray da olsa sahaya kazanmak için çıkmıştık. İyi de mücadele ettik ama kaybettik, üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki maçların kendileri için önemli olduğunu ifade eden Deringöl, "Bir ara rakibimizi yakaladık. Daha sonra fark 15 sayıya kadar çıktı. Ondan sonra oyundan düştük. Artık yapacak bir şey yok. Bundan sonra önümüze bakacağız. Önümüzdeki hafta rakibimiz Beşiktaş. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, ligde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" diye konuştu.

Levent Deringöl, oyuncularını sahada ki üstün performanslarından dolayı kutladığını da sözlerine ekledi. 

 

- Galatasaray cephesi 

 

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Eksik olan oyuncularımız var. Özellikle uzun oyuncuların eksikliğini hissediyoruz. Yeni bir takımız ve yeni oyuncularımız var. Oyunu oturtmada sıkıntılarımız bulunuyor. Bu da şu aşamada başımıza büyük problem açıyor" dedi. 

Savunmalarının da istenilen düzeyde olmadığını vurgulayan Memnun, "Bunu da geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca bugün hakemlerin iki tarafa da eşit çalmadığını düşünmüyorum. Bunu taraftarlarımız değerlendirecektir. Hedefimiz her zaman olduğu gibi her şeyi kazanmak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunun için çok çalışmamız lazım. Zamana ihtiyaç var göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.