Ordu

Milletvekili genel seçiminin ardından

13:28 02 Kasım 2015
Milletvekili genel seçiminin ardından

 AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, seçimlerin millete yakışır şekilde huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleşmiş olmasından büyük memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Çanak, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana gerek Türkiye genelinde gerekse Ordu'da seçimlerden zaferle ayrıldığını belirtti. 

Özellikle 7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra oluşan kaos ortamıyla birlikte şer odaklarının sevinç naraları attığı bir ortamda, yenilendiklerini ve milletin karşısına "ilk günkü aşkla" çıktıklarını vurgulayan Çanak, şunları kaydetti:

"Seçim çalışmalarımız boyunca başta Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz olmak üzere, aday arkadaşlarımız, teşkilat yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, partiye gönül veren dava arkadaşlarımız seçim süreci boyunca Ordu’nun en uç noktasına kadar ulaştık. Toplu halde değil, hepimiz ayrı bir köşeye giderek bizi bekleyen, yolumuzu gözleyen halkımızın o toprak kokan ellerine sarıldık, onları kucakladık, onlarla dertleştik, onlarla güldük. Cenazelerinde yanlarında olduk. Mutlu günlerinde ziyaretimizi yaptık. Hep birdik, hepimiz birdik, bundan sonra da hepimiz biriz."

Çanak, bugünün partisi için zafer ama kendileri için tevazu günü olduğuna dikatti çekerek, "Zafer milletindir. Bizim bundan sonraki duamız 'Allah utandırmasın' olacaktır. Seçimlerin milletimize yakışır şekilde huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleşmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Milletimiz görevini yerine getirmiş ve ülke yönetimini belirleyen iradesini, yüksek katılımlı bir seçimle sandığa yansıtmıştır" ifadelerini kullandı.

Bir an önce Ordululara verdikleri sözleri yerine getirmenin heyecanını yaşadıklarını kaydeden Çanak, 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek veren veya vermeyen herkese teşekkür ederek, seçim sonuçlarının Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.