Ordu

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

19:30 03 Kasım 2015
Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

 FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda 5 Kasım Perşembe günü sahasında Rusya temsilcisi Dinamo Moskova ile karşılaşacak Orduspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Başantrenör Levent Deringöl yönetiminde, Durugöl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Deringöl, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, B Grubu'nda ikinci maçlarını Dinamo Moskova ile oynayacaklarını söyledi. 

Rakiplerinin kaliteli bir kadrosu bulunduğunu belirten Deringöl, "Hedefimiz, böyle bir takımı taraftarımızın da desteğiyle yenmek" dedi. 

Deringöl, Durugöl Spor Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak maça tüm Orduluları davet ederek, "Hedefimiz gruptan çıkmak. Bunun için ilk ikiye girmek istiyoruz. İlk ikiye girmek için de evimizdeki maçları kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Takım Kaptanı Gülşah Akkaya'nın sakatlığının sürdüğünü anımsatan Deringöl, "Oyuncumuzun tedavisi sürüyor. Dinamo Moskova maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Sağlık ekiplerimiz oynaması için çaba harcıyor. İnşallah bu maçta Gülşah'tan yararlanırız" ifadesini kullandı.

Deringöl, kadınlar basketbolunun Avrupa düzeyindeki en önemli ikinci organizasyonu olan FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'na önem verdiklerine dikkati çekerek, bunun için hazırlıklara yoğun şekilde devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Mor-beyazlı ekip, gruptaki ilk maçını Letonya takımı TTT Riga ile oynamış ve rakibine 75-69'luk skorla yenilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.