Ordu

Milletvekili seçiminin ardından

12:07 04 Kasım 2015
Milletvekili seçiminin ardından

CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, "Milletvekili kaybetmenin hesabını değil, biz bu seçimde niye oyumuzu yeterince arttıramadığımızın hesabını yapmalıyız" dedi.

Bodancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım Genel Seçimlerinde, partisinin onurlu bir mücadele verdiğini ve bir önceki dönemdeki oy oranını koruduğunu söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi tabanının ülke genelinde oylarına sahip çıktığını ifade eden Bodancı, "Türkiye genelinde partimiz mevcudu koruduğu gibi üstüne ufak da olsa bir katkıda bulunmuştur. Ülke genelinde oyumuzda ve milletvekili sayımızda artış oldu ama bunlar yeterli mi, yeterli değil ve daha fazlası olması gerekiyordu. Bu doğrultuda milletvekili kaybetmenin hesabını değil, biz bu seçimde niye oyumuzu yeterince arttıramadığımızın hesabını yapmalıyız" diye konuştu.

Bodancı, milli iradeye her zaman saygı duyduklarını vurgulayarak, "Bu çıkan sonuca da saygı duyacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi tek başına iktidara geldi, kendilerine 'hayırlı olsun' diyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.