Ordu

Çarşaf giyen erkeğin ihbar üzerine gözaltına alınması

18:54 07 Kasım 2015
Çarşaf giyen erkeğin ihbar üzerine gözaltına alınması

Ordu Emniyet Müdürü Tayfur: "Ekiplerimiz gelen her ihbarı anında büyük bir titizlikle değerlendiriyor"

 Ordu'da bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmaya çarşaf giyerek giden ve canlı bomba ihbarı üzerine gözaltına alınan şahsın hakkında, "halk arasında korku ve panik yaratmak" nedeniyle işlem yapıldığı belirtildi. 

Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi'nde bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmaya çarşaf giyerek giderken çevredeki vatandaşların durumundan şüphelenerek ihbarda bulunduğu M.İ'nin (33), emniyetteki işlemleri tamamlandı. Emniyette sorgusu tamamlanan M.İ, 'halk arasında korku ve panik neden olduğu" gerekçesiyle işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. M.İ'nin herhangi bir siyasi görüşe mensup olmadığı da kaydedildi.

Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son dönemde yaşanan terör olaylarının ardından vatandaşların, özellikle canlı bomba konusunda çok duyarlı olduğunu söyledi.

Vatandaşların ufak bir şüphede hemen 155'i arayarak ihbarda bulunduğunu anlatan Tayfur, "Ekiplerimiz gelen her ihbarı anında büyük bir titizlikle değerlendiriyor. Duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.