Ordu

Basketbolda maçın ardından

18:23 08 Kasım 2015
Basketbolda maçın ardından

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Yakın Doğu Üniversitesi'ni sahasında 94-80 mağlup eden Orduspor'da başantrenör Levent Deringöl, "Bu galibiyetler bize öz güven kazandırıyor" dedi.

Deringöl, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını kutlayarak, zor bir maçta galibiyet aldıklarınını söyledi. 

Avrupa Kupası maçlarından dolayı çok fazla hazırlanamadıklarını ve eksik kadroyla karşılaşmaya çıktıklarını belirten Deringöl, "Bunlara rağmen kazanmasını bildik. Bu galibiyetlere ihtiyacımız var. Şu ana kadar 2 mağlubiyet, 2 de galibiyet aldık. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu. 

Deringöl, küme düşmeye aday bir takımın ligde iki galibiyet almasının çok önemli olduğunu ifade ederek, "Ligde play-off hesapları yapan takımlar karşısında da galibiyet almak bize çok moral verdi. Her şeyden önce bu galibiyetler bize öz güven kazandırıyor. Ayrıca bu galibiyet takımımızın neler yapabileceğini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Hep söylediğimiz bir şey var. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Bundan sonra da her maça kazanmak için çıkacağız" ifadesini kullandı. 

 

- Yakın Doğu Üniversitesi cephesi 

 

Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Alper Durur ise Orduspor'un maçı hak ederek kazandığını dile getirerek, "94 sayı yediğimiz bir maçı kazanma şansımız yoktu. Maçı çevirmeye çalışsak da başarılı olmadık. Bundan sonraki maçlarda Orduspor'a başarılar dileriz" dedi.

Takımının sahada hiçbir şey yapmadığını kaydeden Durur, "94 sayı yiyerek de hiçbir şey yapmadığımızı gösterdik. Biz yeni bir takım olarak her maçtan bir ders çıkarıyoruz. Bu dersleri çıkarmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Durur, Ordu deplasmanının kolay olmadığını bir kez daha anladıklarını belirterek, "Galibiyet için geldiğimiz bir deplasmandan, kazanamadan dönüyoruz ama dünyanın sonu değil. Bu mağlubiyeti ekstra alacağımız bir galibiyetle telafi etmeye çalışacağız. Bundan sonra önümüzde İstanbul Üniversitesi maçı var. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.