Ordu

Orduspor'da galibiyet sevinci

10:46 21 Aralık 2015
Orduspor'da galibiyet sevinci

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Edirne Belediyesi Edirnespor'u 75-72 yenen Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, çok önemli bir rakibe karşı kazanmasını bildiklerini söyledi.

Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda ligde istedikleri sonuçları alamadıkları için mutsuz olduklarını belirterek, "Edirne Belediyesi Edirnespor maçı öncesi ligde 2 galibiyet ve 6 mağlubiyetimiz bulunuyordu. Bu maça çıkarken ligin son sırasında yer alıyorduk. Onun için bu maçın önemi oldukça fazlaydı" dedi.

Çok zor bir deplasman maçı oynadıklarını ifade eden Deringöl, "Edirne Belediyesi Edirnespor ligde rakibimiz pozisyonunda bir takımdı. Bu galibiyetle rakibimize karşı üstünlük sağladık. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Deringöl, seyirci baskısı altında maçı tamamladıklarını kaydederek, "Her şeye rağmen maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımın performansları göz doldurdu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Deplasmanda aldıkları galibiyetin takımın moral ve motivasyonunu artırdığına işaret eden Deringöl, şunları kaydetti:

"Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık. Maç öncesi ligdeki durumumuz ortadaydı. Bundan dolayı kazanmaktan başka şansımızın olmadığını düşünüyorduk. Çok şükür çok önemli bir rakibe karşı kazanmasını bildik. Futbolda denildiği gibi 6 puanlık bir maçı kazandık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu takımın yeni galibiyetlere ihtiyacı var. İnşallah yeni galibiyetler alarak ligde kalacağız."

Takıma yeni transfer edilen İsveçli Elin Eldebrink'in maçta oynadığını ve performansı ile göz doldurduğunu dile getiren Deringöl, "Takımdan ayrılan ABD'li oyuncu Moss'un yerine transfer edilmişti. Bu maçta gördük ki iyi transferi gerçekleştirmişiz. Oyuncumuz Orduspor'a çok şeyler katacağını göstermiş oldu" dedi. 

Deringöl, bu sezon ligin çok zor geçtiğini, bu nedenle işlerini şansa bırakmamak adına her maça önem verdiklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.