Ordu

Orduspor Kulübü Başkanı Pamuk:

22:49 21 Aralık 2015
Orduspor Kulübü Başkanı Pamuk:

"Spor aynı zamanda nezaket, etik ve ahlak ister. Oyuncularımıza teklif getiren herkesten bu kurallara uymalarını bekliyoruz"

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un Başkanı Yaşar Pamuk, yollarını ayırdıkları ABD'li oyun kurucu Courtney Vandersloot'ın, sözleşmesinde yer alan bir maddeyle serbest kaldığını belirtti.  

Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vandersloot'ın görev yaptığı maçlarda kalitesini ortaya koyduğunu ifade ederek, "Kendisine Orduspor'a vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kulübün ekonomik sorunlarının sürdüğünü, bu nedenle bazı oyuncuların takımdan ayrıldığını kaydeden Pamuk, şunları söyledi:

"Maalesef bu süreçte bazı takımlar bunu fırsat bilerek en iyi oyuncularımıza teklif yaparak kafasını karıştırıyor. Bu nedenle oyuncular Orduspor'dan ayrılmak zorunda kalıyor. Diğer takımlar lütfen Orduspor'un üzerinden elini çeksin. Spor aynı zamanda nezaket, etik ve ahlak ister. Oyuncularımıza teklif getiren herkesten bu kurallara uymalarını bekliyoruz."

Vandersloot'ın yerini doldurmak için transfer yapacaklarını kaydeden Pamuk, "D'Andra Moss ayrıldıktan sonra yerine transfer yaptık. O oyuncu hafta sonu maçta görev aldı. Şimdi aynı şekilde Courtney Vandersloot'ın da yeri doldurulacak. Taraftarlarımız endişelenmesin" ifadelerini kullandı.

Vandersloot, Orduspor'dan ayrıldıktan sonra Basketbolu Geliştirenler Derneği ile sözleşme imzalamıştı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.