Ordu

Karlı manzarada doğum günü sürprizi

13:07 02 Ocak 2016
Karlı manzarada doğum günü sürprizi

Ordu'nun 550 metre yükseklikteki Boztepe'ye teleferikle çıkan öğrenciler, karlı manzarada kutlama yaptı

  Ordu'nun turistik alanı Boztepe'ye çıkan öğrenciler, arkadaşlarına kar manzarası eşliğinde doğum günü sürpriz yaptı.

Kent merkezinden 550 metre yükseklikteki seyir terası konumundaki Boztepe, kar yağışıyla güzel manzara oluşturdu. Bu durumu fırsat bilen bir grup lise öğrencisi, arkadaşlarına farklı bir doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

18 yaşına giren Emine Demirtaş, arkadaşlarının aldığı mumları üfledi ve kestiği pastayı arkadaşlarına ikram etti. Daha sonra öğrenciler, fotoğraf çekildi, kar topu oynadı.

12. sınıf öğrencisi Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, beklemediği bir ortamda kendisine doğum günü sürprizi yapıldığını söyledi.

Beyaza bürünmüş çok güzel kent manzarası eşliğinde kutlamanın kendisini mutlu ettiğini anlatan Demirtaş, "12'nci sınıfa gidiyorum. Diğer öğrenci arkadaşlarım bana sürpriz yaptı, beklemiyordum. İlk önce arkadaşlarım, 'Boztepe'ye çıkalım' dediler. Teleferikle buraya geldik, böyle bir sürprizle karşılaştım. Ordu'nun manzarasında çok güzel bir kutlama olmuş oldu. Karın da olması ayrı bir güzellik diye düşünüyorum" dedi.

Öğrencilerden Burhan Uludağ ise karın yağmasıyla manzara eşliğinde bir sürpriz yapmak istediklerini belirterek, teleferikle çıktıkları Boztepe'de keyifli anlar yaşadıklarını dile getirdi.

Öte yandan Boztepe'ye çıkan vatandaşlar, karın tadını doyasıya çıkardı. Çocuklar ise kar topu oynayarak eğlendi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.