Ordu

Sur'daki terör operasyonu

16:01 08 Ocak 2016
Sur'daki terör operasyonu

Ordu'nun Akkuş ilçe Belediye Başkanı İsa Demirci, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda hemşehrileri Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in şehit edilmesine ilişkin, "Acımız çok büyük, hüznümüz dağlar kadar ama boynumuzu bükmüyoruz" dedi.

Demirci, belediye meclisi toplantısında, şehit Özdemir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diledi.

Derin bir acıyı hep birlikte yaşadıklarını ve şehit Özdemir'i ebediyete uğurladıklarını belirten Demirci, "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede kahraman bir evladımızı hain eylem sonucu kaybettik. Acımız çok büyük, hüznümüz dağlar kadar ama boynumuzu bükmüyoruz. Kor ateş de olsa hüznümüzü yüreğimize gömecek ve gözyaşımızı içimize akıtacağız. Bugün de yarın da hainleri sevindirmeyeceğiz" diye konuştu.

Hiçbir zaman ümitsiz olmadıklarını ve olmayacaklarını vurgulayan Demirci, şöyle devam etti:

"İnşallah hainler kendi karanlıklarında eriyip gidecekler, kendi kanlarında boğulacaklardır. Devletimiz, bizlere bu acıyı yaşatanlara bunun bedelini çok ağır biçimde ödetecektir. Aziz şehidimiz Nuh Özdemir, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna ölümü göze alarak yaptığı ulu görev sonucunda şanlı bir tarih yazarak şahadet mertebesine ulaşmıştır. Tehditler karşısında bu büyük millet, şehit olmayı her zaman bir onur ve gurur kaynağı olarak görmüştür. Değerli şehit ailemizin acısını paylaşarak bu ateş bizimde yüreklerimizde daima yanacaktır. Devletimizle birlikte hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve biz, her zaman şehit ailemizin yanında olacağız."

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.