Ordu

Orduspor'da farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

13:39 11 Ocak 2016
Orduspor'da farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 47 sayı farkla 106-59 yenilen Orduspor'da, mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her şeyden önce farklı bir mağlubiyet beklemediklerini belirterek, "Bu farklı mağlubiyet bizleri çok üzdü ancak rakibimizin gücü ortadaydı. Orduspor'un da durumu ortada. Maalesef ortaya da böyle bir sonuç çıktı" dedi.

Ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını ifade eden Pamuk, "Hedefimiz bundan sonraki maçlarda iyi sonuçlar alabilmek. Asıl hedef maçlarımız bundan sonra başlıyor" diye konuştu.

Pamuk, bu sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayarak, "Bunun için elimizden geleni yapacağız. Özellikle alt sıralarda olup bizim rakibimiz pozisyondaki takımları mutlak yenmemiz gerektiğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Takımı mutlaka transferle güçlendireceklerinin altını çizen Pamuk, "En kısa zamanda takıma iki oyuncu takviyesinde bulunacağız. Teknik heyet bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir süre içerisinde bize rapor sunmalarını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.






YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.