Ordu

Orduspor'a Beşiktaş morali

11:17 18 Ocak 2016
Orduspor'a Beşiktaş morali

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde istediği sonuçları alamayan ve puan cetvelinde son sıralara kadar gerileyen Orduspor, Beşiktaş galibiyetiyle moral buldu.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok önemli zamanda galibiyet aldıklarını söyledi.

Beşiktaş gibi önemli bir takımı sahalarında 87-78 yenmeyi başardıklarını belirten Pamuk, "Dar bir kadro ile çıktığımız maçtan gülerek ayrılmak bütün camiamızı mutlu etti. Orduspor olarak bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı" dedi.

Orduspor'un ekonomik sorunlarının ortada olduğunu, bundan dolayı önemli oyuncularını başka takımlara kaptırdıklarını vurgulayan Pamuk, "Buna rağmen kazanmasını bildik. Oyuncularımız maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele etti. Hepsini kutluyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda bir üst tura yükseldiğini ve Ordu'ya da bunun morali ile geldiğini anımsatan Pamuk, "Bu tür takımları yenmek zordur. Orduspor zoru başardı. İnşallah bu galibiyet yeni bir başlangıç olur. Daha önümüzde çok maç var. İnşallah bu takım bu sene ligde kalacak" ifadesini kullandı.

Pamuk, maça gelen taraftarlara da teşekkür ederek, "Onların destekleriyle her zaman gülen taraf oluyoruz. Bu maçta da taraftarımız gerekeni yaptı. Hepsine çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Takıma bir yabancı transfer kazandıracaklarını kaydeden Pamuk, bunun için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.


- Gülşah Duman'ın açıklaması

Orduspor'un oyuncusu Gülşah Duman da galibiyetin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Mutlak galibiyet almamız gereken bir maçtı. Çok konsantre olarak çıktığımız maçı kazanmasını bildik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Maça çok iyi başladıklarını, sonuna kadar da karşılaşmayı önde götürmeyi başardıklarını vurgulayan Gülşah, "Bu bizim adımıza çok zor oldu ama sonuçta başarabildik. Kazanacağımıza inanıyorduk. İnandık ve başardık. Çok mutluyuz" diye görüş belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.