Ordu

Ordu'dan "Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi" kampanyasına destek

16:42 18 Ocak 2016
Ordu'dan "Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi" kampanyasına destek

Altınordu Belediyesi, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonunca (GENÇKONFED), Şırnak'ta terör örgütü PKK mensupları tarafından yakılan kütüphanenin yerine kurmak amacıyla başlatılan "Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi" kampanyasına destek verdi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, GENÇKONFED Ordu İl Temsilcisi Kübra Kırca'yı makamında ağırladı.Tekintaş, "Oyuncak ve Kitap Kumbarası"nda toplanan kitapları Kırca'ya teslim etti.

Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak oyuncak ve kitap kumbarası oluşturulduğunu anlatarak, "Bu projede mümkün olduğunca okunmuş, problemsiz olan kitapları toparladık. Bugün bu kitaplarımızı Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarınca yakılan kütüphanenin yerine kurulacak Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi'ne ulaştıracağız" dedi.

Kitapların yerine ulaştırılması adına teslim ettiklerini belirten Tekintaş, "Kübra hanıma bu kitapları teslim ediyoruz. Türkiye'nin geleceğine kast etmiş olanların terörle ulaşmak istedikleri noktaya asla ulaşamayacaklarını göstermek üzere hazırlanan bu kütüphaneye ulaştıracaklardır. Bu projeyi çok anlamlı gördük. Ayrıca kumbaraya oyuncak ve kitap ulaştıran vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplanan kitapların, Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu'na teslim edilerek Şırnak'a ulaşmasının sağlanacağı belirtildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.