Ordu

Banyo küvetini çocukları için kızak yaptı

16:29 26 Ocak 2016
Banyo küvetini çocukları için kızak yaptı

Ordu'da etkili olan kar yağışı sonrası çocuklarını güvenli ve keyifli şekilde taşımak isteyen kişi, plastik çocuk küvetini kızak olarak kullandı.

Ünye ilçesinde yaşayan Ali Öztürk, eşiyle birlikte işe giderken oğullarıYusuf Ayberk (3) ile Hasan Emre'yi (2) çocuk banyo küvetinin içine oturtarak karda taşıdı.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarına hem kar keyfini yaşatmak hem de karda düşme riskini ortadan kaldırmak için bu yöntemi kullandığını söyledi.

Araçlarını bıraktıkları yere ulaşmak için yaklaşık 300 metrelik yokuştan aşağı çocuklarını banyo küvetiyle çektiğini anlatan Öztürk, "Arabamızı dün akşam yoğun kar yağışı yüzünden aşağıda bıraktık. İşe giderken çocukları anneannelerine bırakıyoruz. 'Çocuklarla yokuşu nasıl inelim' diye düşünürken bu çözümü buldum. Çocukların banyo küveti aklıma geldi ve küvetin her iki tarafına birer ip bağladım" dedi.

Öztürk, bulduğu çözümle hem çocukların hem de kendilerinin mutlu olduğunu kaydederek, "Yukarıdan aşağıya tehlikeli bir iniş görünüyordu. Çocuklarımız için böylesi daha da güvenli oldu. Hem onlar da inerken çok mutlu oldular, eğlendiler" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.