Ordu

Ordu'da "Sizi Oyuna Getirdik" aldı oyunun galası yapıldı

16:22 27 Ocak 2016
Ordu'da "Sizi Oyuna Getirdik" aldı oyunun galası yapıldı

Altınordu Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan tek perdelik "Sizi Oyuna Getirdik" adlı tiyatro oyununun galası yapıldı. Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen gala programına, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneğince sahnelenen ve Sanat Yönetmenliğini Nurgül Çolluk’un yaptığı oyunu ilgiyle takip eden Vali Balkanlıoğlu ve Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş, tiyatro oyunu sonunda oyunculara karanfil verdi.

Vali Balkanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, sahne arkası dahil herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Her biri farklı meslek gruplarından gelen arkadaşlarımız çok güzel bir güzel bir sahne performansı sergilediler. Yaşamın içinden bizlere kesitler sundular. Bu güzel tiyatro için oyuncu arkadaşları bir kez daha kutluyorum" dedi.

Tekintaş ise sanata ve sanatçıya olan desteklerinin her zaman devam edeceğini anlatarak, "Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneği tarafından sahnelenen oyunun galasında bulunmaktan mutluluk duydum. Kendi özümüzden ortaya çıkan başarılı bir tiyatro oyununu izledik. Altınordu Belediyesi olarak birçok alanda yaptığımız gibi tiyatro alanında da katkı sunmamız gerektiğini düşündük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gala programı, toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.