Ordu

Kutlu Doğum Haftası

14:51 13 Nisan 2016
Kutlu Doğum Haftası

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündoğdu, mesajında, sultanlar sultanı, insanlığın kurtarıcısı, yol gösterici Hz. Muhammed'in, bu kutlu günde yeryüzünü onurlandırdığını ifade etti.

Cehaletin, fitnenin ve sapkınlığın ayyuka çıktığı bir dönemde tüm insanlığa rahmet ve esenlik olarak gönderilen Hz. Muhammed'in nurunun, bugün de dünyayı aydınlattığını vurgulayan Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Resulü Ekrem Efendimizin Kur'an-ı Kerim ışığında asırlar evvel bizlere çizdiği yol, insanlığı kurtaracak yoldur. Kız çocuklarının diri diri çukurlara gömüldüğü, insanların kendi elleri ile yaptıkları putları ilah zannettiği, zulmün, haksızlığın ve ahlaksızlığın insanoğlunu kıskacına aldığı bir çağda tüm insanlığa kurtuluşu müjdeleyen gül kokulu Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin 1445. yıl dönümünü hep birlikte idrak ediyoruz."

İslamın, insanları birleştiren, kullar arasındaki üstünlüğün sadece takvada olduğunu belirten, diğer tüm sınırları ortadan kaldıran, insanoğluna adaletli olmayı emreden, tahribata uğramamış tek hak dini olduğunu belirten Gündoğdu, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nın hayırlı ve mübarek olmasını diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.