Ordu

Ordu Üniversitesi 10. yılını kutluyor

15:17 01 Temmuz 2016
Ordu Üniversitesi 10. yılını kutluyor

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, üniversitenin 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, yazılı açıklamasında, üniversitenin 10. yılını kutladıklarını belirtti. Her alanda başarılı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini aktaran Yarılgaç, şunları kaydetti:

"Üniversitemizin bu 10 yıllık zaman dilimi içerisinde öğrenci sayısından akademik ve idari personeline, fakülte ve yüksekokullarının kurulup faaliyete geçmesinden eğitim programlarının çeşitliliğine, enstitülerinin faaliyetlerinden yayın çeşitliliğindeki ve atıf sayısındaki artışa, fiziki alanlardaki hızlı gelişmesinden bütçesinin büyümesine kadar her alanda başarılı bir şekilde devam ettiği sayısal verileri incelendiğinde ortaya çıkıyor. 10 yılda bu gelişmeler memnuniyet vericidir. Üniversitemiz, ülkesinin ve bölgesinin aydınlık yüzü olarak devletimizin köklü kurumları arasında yerini alıyor, bilim yolundaki basamakları dinlenmeden, bilimsel kimliğine yakışır şekilde çıkıyor ancak bu sayılarla ortaya koyduğumuz bu gelişim ve değişim bizim için yeterli görülemez. En alt kademeden en üste kadar her birim, sürekli gelişmeye katkı sağlamak için yoğun çalışmasına devam etmelidir ki gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilelim ve kadim eğitim kurumları arasında milletimize hizmet etmek için yer alabilelim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.