Ordu

Ordu Emniyet Müdürü Çelik gazetecilerle buluştu

13:54 29 Mart 2017
Ordu Emniyet Müdürü Çelik gazetecilerle buluştu

Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Altınordu ilçesindeki bir otelde gazetecilerle buluşan Çelik, burada yaptığı konuşmada, Ordu'ya geldikleri günden bugüne gazetecilerin kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.

Çelik, basının tamamını sıkı bir şekilde takip ettiğini ifade ederek, "Yazılan her türlü eleştiriyi de bizim iyi yaptığımız işlere karşı göstermiş olduğunuz tepkiyi de takip ediyorum. İyi işlerdeki katkılarınızı da saygıyla karşılıyor ve teşekkür ediyorum. Geldiğimiz günden beri bizleri yalnız bırakmadınız. Bu beraberliğimizin gittiğimiz güne kadar devam etmesini diliyorum." dedi.

"Her gün Ordu'ya daha çok ne yapabiliriz" düşüncesinde olduklarına vurgu yapan Çelik, "Özellikle kendi alanımızla, güvenlikle alakalı daha çok ne yapabiliriz? Bunu yaparken de sizlerle birlikte daha çok ne yapabileceğimizi konuşacağız. Bundan sonra inşallah bu tarz programlarımız devam edecek." diye konuştu.

Her türlü öneri ve şikayetleri dinlemeye her daim hazır olduklarını dile getiren Çelik, davete katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Çelik, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.