Ordu

Saadet Partisi Gülyalı İlçe Başkanı Cebeci:

18:49 29 Ekim 2017
Saadet Partisi Gülyalı İlçe Başkanı Cebeci:

Saadet Partisi Gülyalı İlçe Başkanı Halil Cebeci, "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet var olması için dahili ve harici düşmanların oyununu bozmak için Erbakanca bir bakış olması gerektiğine inanıyoruz." dedi.

Cebeci, katıldığı bir programda gazetecilere yaptığı açıklamada, liderleri Erbakan'ın 29 Ekim 1926 yılında doğduğunu anımsatarak, kendisini özlemle andıklarını kaydetti.

Liderleri merhum Erbakan'ın "Biz cumhuriyetin ne yanındayız, ne karşısındayız, biz bu milletin ta kendisiyiz" sözlerini hatırlatan cebeci, "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ilalebet var olması için dahili ve harici düşmanların oyununu bozmak için Erbakanca bir bakış olması gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Halil Cebeci, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 10 Kasım Cuma günü Ordu'da işadamları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geleceğini belirterek, bu program için parti teşkilatının hazırlıklarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.