Ordu

Ordu'da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

15:53 31 Ekim 2017
Ordu'da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Ordu'da ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın girişimleriyle geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da bir giyim firması tarafından kente yardımda bulunulduğu belirtildi.

Firma tarafından il genelindeki 6 bin 787 ihtiyaç sahibi öğrenci için pantolon, kazak, çorap gibi giyeceklerin hazırlandığı aktarılan açıklamada, söz konusu yardımların, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca belirlenen öğrencilerin isimlerine paketlenerek gönderildiği kaydedildi.

Açıklamada, Türk Kızılayı İstanbul Merter Şube Başkanlığının da 100 kolilik giyim yardımını kente ulaştırdığı kaydedildi.

Yardımların il genelinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edileceği vurgulanan açıklamada, "İlimizdeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin, başta giysi olmak üzere diğer eğitim ihtiyaçları, Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, il ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yerine getiriliyor." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.