Ordu

Ordu'da çocuk oyunu ilgi görüyor

12:43 11 Kasım 2017
Ordu'da çocuk oyunu ilgi görüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından sahnelenen "Oyunun Adı Külkedisi" adlı müzikli çocuk oyununun yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, çocuk oyununun, Ordulu küçük seyirciler tarafından çok sevildiği kaydedildi.

Çocukların keyifle seyrettiği oyun için aralık ayı sonuna kadar yer bulunmadığına işaret edilen açıklamada, "Altınordu'da ve diğer ilçelerde sahnelenmekte olan oyun, izleyenleri eğlendirirken, interaktif yapısıyla da bir hayli ilgi çekiyor. Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, tek perdelik, müzikli ve kahkaha dolu oyun için okullardan gelen talepleri karşılamaya gayret gösteriyor." ifadeleri kullanıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu sezon başında sahnelenmeye başlayan Özer Tunca'nın yazıp, Ufuk Ersoy'un yönettiği oyuna olan ilgiden son derece memnun olduklarını vurguladı.

Oyunun, her çarşamba günü saat 10.00 ve 13.00'te sahnelendiğini aktaran Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Talepler doğrultusunda oyun sayısını artırmak suretiyle istekleri karşılamaya çalışıyoruz. Her zaman çocuklarımızı önemseyen ve onlar için farklı projeler üretmeye çaba sarf eden OBBKT, bundan sonra da çok daha güzel oyunlar ile çocuklarımızı buluşturmayı hedefliyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.