Ordu

Ünye'de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşaatı

20:25 19 Şubat 2018
Ünye'de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşaatı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın bu yıl 15 Temmuz'da açılmasının planlandığını belirtti.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşasında incelemelerde bulunan Çamyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını söyledi.

Bu projenin ilçeye çok yakışacağını dile getiren Çamyar, "Cumhuriyet Meydanımız ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanımız arasındaki bağlantı yollarının da asfalt çalışmasını Ordu Büyükşehir Belediyemizle planladık. Böylece bu bölgenin altyapı ve asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlanmış olacak." dedi.

Çamyar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın bu yıl 15 Temmuz'da açılmasının planlandığını aktararak, "Toplam 24 dönüme inşa edilen projede meydan, alışveriş merkezleri, bowling salonu, buz pateni pisti gibi sosyal alanlar ve kültür merkezi yer alıyor. 400 araçlık ve aynı zamanda araç yıkama bölümlerinin de olduğu kapalı otoparkımız mevcut. Ağaçlandırma başta olmak üzere Selçuklu mimarisinin ön planda tutulduğu bir proje olacak." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çamyar, projede yer alan kültür merkezinin ihalesinin ise mart ayı içerisinde yapılacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.