Ordu

Ünye Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı

18:58 03 Nisan 2018
Ünye Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı

Ünye Belediye nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başkanlığında, belediye meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü.

Gündem maddeleri kapsamında yapılan seçimlerde encümen üyeliklerine Ümit Baş, Osman Nuri Dolu ve Serken Çolakoğlu, Plan Bütçe Komisyonuna Özlem Aldemir Yiğit, Ufuk Balcı, Emin Yılmaz, Muharrem Çakır ve Abdullah Sarı, İmar Komisyonuna İbrahim Ecioğlu, Zekai Baş, Abdulkadir Yıldırım, Hasan Çolakoğlu ve Turgut Oral, Tarife Komisyonuna Yahya Karaoğlan, Talet Tuncer, Emine Sabire Dönmez, Enver Çakır ve Mustafa Çakmakçı ve İçkili Yerler Belirleme Komisyonuna ise Remzi Taş, Özlem Aldemir Yiğit, Abdullah Sarı, Sezai Kantar ve Orhan Gürel seçildi.

Çamyar, yaptığı konuşmada, Ünye Belediyesinin bütçesiyle büyüdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"2017 yılı gelir tahmini 80 milyon 68 bin lira, gerçekleşen gelir ise 71 milyon 32 bin 146,73 lira. Gerçekleşme oranı ise yüzde 88,70 şeklinde. 2017 yılı tahmini gider ise 80 milyon 68 bin, gerçekleşen gider ise 66 milyon 344 bin 564,84 lira, gerçekleme oranı ise yüzde 82,86 şeklinde. Bir önceki yıla baktığımızda 49 milyonluk bütçemizi aşağı yukarı ikiye katlamış bir Ünye Belediyesi var. Bu da büyüyen bir Ünye'yi, büyüyen bir Ünye Belediyesini ve büyüyen bütçeyi ifade ediyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.