Ordu

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü

15:35 10 Nisan 2018
Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü

Ordu'nun Ünye ve Aybastı ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Aksu, yaptığı konuşmada, özel ve mutlu bir günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Daha huzurlu, gürültüsüz ve iyi bir Ünye'de yaşamak için çalışmalara hızla devam edeceklerini vurgulayan Aksu, "Bu uğurda meslektaşlarıma ve memurlarıma güveniyorum. Hep birlikte daha huzurlu bir Ünye'de yaşamak için çalışıyoruz." dedi.

Etkinliğe, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esatcan Öztürk ile kurum amirleri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

- Aybastı

Aybastı Mal Müdürlüğü önünde düzenlenen tören, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hüseyin Satan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Buradaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Programa, Kaymakam Refik Özsoy, Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde de teşkilatın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pasta kesildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.